Eplehuset

Tilbake til Eplehuset Oppdatert

Ofte stilte spørsmål

Hva er Eplehuset Oppdatert

Eplehuset Oppdatert er en helt ny måte å kjøpe og eie teknologi på. Det er en finansieringsløsning som gjør at du fritt kan velge de Apple-produktene du selv ønsker, og betale kun en fast månedspris – for å ha friheten til å oppdatere deg. I avtalen kan du også legge til forsikring og relevant tilbehør. Se her for eksempel på fullstendig kundeavtale.

 

Hva må jeg gjøre for å bli Oppdatert?

Ta turen innom en av våre butikker så vil en av våre Apple-entusiaster hjelpe deg med å finne riktige produkter og tilbehør. Du kan også bruke kalkulatoren på nettsiden vår og sette sammen en ønskeliste du kan ta med deg til en av våre butikker.

 

Passer Eplehuset Oppdatert for meg?

Eplehuset Oppdatert passer for deg som ønsker fleksibilitet, som ønsker å eie mer enn ett Apple-produkt, eller som ønsker å betale for produktene dine samlet på en månedlig faktura. Produktet passer også perfekt for entusiastene som ønsker å kunne bytte til et nyere produkt – selv om det gamle fortsatt fungerer fint.

 

Hva koster Eplehuset Oppdatert?

Med Eplehuset Oppdatert betaler du en fast sum per måned avhengig av hvilke produkter og tilbehør du velger, samt avtalens varighet. Bruk vår kalkulator på oppdatert.eplehuset.no for å se priseksempler, eller kom innom en av våre butikker. Månedsprisen inkluderer renter for avtaleperioden. Eff. rente 17,68%, 11 289 o/33 måneder, kostnad: 3 290,04, Totalt: 14 579,04 kr.

 

Kan jeg kjøpe med tilbehør til produktet mitt?

Du kan legge til alt av tilbehør i din Oppdatert-avtale. Tilbehør betales ned i sin helhet over avtaleperioden og er ditt når avtalen går ut. Du kan også velge å kjøpe tilbehør kontant.

 

Når kan jeg oppdatere produktet mitt?

Du kan oppdatere kostnadsfritt så snart du har hatt produktet i avtalt tid. Skulle du ønske å oppdatere tidligere kan du også gjøre det ved å betale et mellomlegg. Størrelsen på mellomlegget er avhengig av type produkt, og når i avtaletiden du ønsker å oppdatere.

 

Hva gjør jeg når jeg vil oppdatere produktet mitt?

Når du ønsker å oppdatere tar du med deg produktet til en av våre butikker og tegner ny avtale på nytt produkt. Det innleverte produktet må være i normal stand.

 

Hva skjer med det gamle produktet mitt når jeg leverer det inn?

Produktet blir slettet for all brukerdata for så å bli resirkulert eller videresolgt for å få et nytt liv.

 

Hva gjør jeg om produktet mitt blir skadet?

Har du valgt å forsikre produktet finner du informasjon om hvordan du melder skaden

eplehuset.no/trygghetsforsikring. Har du ikke forsikring tar du kontakt med et av våre servicesenter, eller kundesenter for å avtale reparasjon.

 

Jeg ønsker å beholde produktet. Hva gjør jeg?

Skulle du ønske å beholde produktet i stedet for å oppdatere, kan du når som helst gjøre dette ved å innfri det resterende lånet på produktet, samt betale et garantigebyr.

 

Jeg har en gammel iPhone. Kan jeg oppgradere denne?

Ved inngåelse av en Eplehuset Oppdatert-avtale kan vi ta din gamle telefon, Mac eller nettbrett i innbytte. Dette vil gi deg en redusert månedspris på ditt nye Oppdatert-produkt.

 

Blir jeg kredittsjekket for å inngå avtale om Eplehuset Oppdatert?

Dersom du ønsker en Eplehuset Oppdatert-avtale, vil vi gjennomføre en kredittsjekk. Denne blir gjennomført i butikken du inngår avtalen.

 

Når kan jeg avslutte avtalen?

Du kan når som helst velge å avslutte Eplehuset Oppdatert-avtalen. Kostnaden for å avslutte før avtaleperioden er avhengig av om du vil beholde produktet eller ikke, og hvor langt du har kommet i avtaleperioden.

Hva er Eplehuset Oppdatert?

Eplehuset Oppdatert er en helt ny måte å kjøpe teknologi på. Du velger fritt det eller de Apple-produktene du selv ønsker, og du betaler en fast månedspris for dette. Prisen som fremkommer av kalkulatoren er basert på at iPhone byttes i en ny etter 1 eller 2 år, Apple Watch og iPad etter 2 år og Mac etter 3 år, men du kan velge å oppdatere oftere og sjeldnere enn dette. Det vil da beregnes ny månedspris med bakgrunn i produktets daværende verdi. Eff.rente 17,68 %, 11.289 o/33 mnd, kostnad: 3290,04, Totalt: 14.579,04

Passer Eplehuset Oppdatert for meg?

Eplehuset Oppdatert passer for deg som ønsker fleksibilitet, som ønsker å eie mer enn ett Apple-produkt, eller som ønsker å betale for produktene dine samlet på en månedlig faktura. Produktet passer også perfekt for entusiastene som ønsker å kunne bytte til et nyere produkt – selv om det gamle fortsatt fungerer fint.

Forsikring

Du velger selv om du ønsker å forsikre produktet/produktene dine.

Med skjermforsikring for iPhone er du dekket om du skulle være uheldig å ødelegge skjermen. Last ned fullstendige forsikringsvilkår her. Trygghetsforsikring dekker feil som ikke omfattes av reklamasjonsretten, for eksempel skader forårsaket av uhell (inklusive væskeskader), samt tyveri ved innbrudd i ditt hjem, fritidshus eller kontor. Last ned fullstendige forsikringsvilkår her.

Ofte stilte spørsmål

Se alle Ofte stilte spørsmål om Eplehuset Oppdatert.